Cuma, Mayıs 10, 2024
spot_img
Ana SayfaEğitimBilim/Der  Kadın Çalıştayı Yapıldı

Bilim/Der  Kadın Çalıştayı Yapıldı

Bilim/Der Kadınlar Komisyonu Kadın çalıştayı 26.11.2015 tarihinde Bilim/Der dernek binasında BülbülzadeVakfı kadın komisyonu ile beraber   gerçekleştirildi. Program, Bilim/Der kadın komisyonu Başkanı Nuray İnce’nin  açılış konuşmasıyla başladı.

Çalıştay programına; Bülbülzade vakfı ve Anadolu Platformu kadın komisyonu başkanı Rabia Aldemir, sekreterya Fadime Eminoğlu, yetim komisyonundan Perihan Kaya ve  Hatice Sohbet, yardım komisyonundan Hatice Ergen ve Bilim/Der kadın komisyonu üyeleri  katıldı.

Bilim/Der kadın komisyonu  Başkanı Nuray İnce Bilim/Der’in genel faaliyetleri hakkında genel bir bilgilendirme konuşması yaptı. Yetim Komisyonundan  Perihan Kaya yetim çalışmaları hakkında ve Yardım komisyonundan Hatice Ergen yardım çalışmaları hakkında genel bilgi verdiler. Öğle yemeği ve öğle namazından sonra Bülbülzade Vakfı ve Anadolu Platformu kadın komisyonu başkanı  Rabia Aldemir, ‘Vakıf Çalışmalarında Gönüllük ve Aidiyet ‘ adlı sunumunu gerçekleştirdi. Saat 14.30’da dernek çalışmaları ile ilgili SWAT Analizi yapıldı.  Güçlü yönlerimiz, zayıf yönlerimiz, fırsatlarımız ve tehditlerimiz ele alınarak bu konuda kapsamlı bir değerlendirme yapılmıştır. Bu değerlendirmenin ardından Bilim/Der faaliyetlerini kapsıyan bir slayt gösterisi ile program neticelendirilmiştir.

Diğer Makaleler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İstanbul Gezisispot_img

Popüler

Recent Comments